Presse

Her på siden kan du læse mere om pressen. Har du spørgsmål eller vil du vide mere, finder du mere info længere nede her på siden. 

Cirkus Trapez præsenterer - årets forestilling 2024

Velkommen til årets cirkusforestilling “I Drømmenes Verden”

Velkommen til en magisk, hyggelig og eventyrlig cirkusforestilling, som indeholder alt det, der kendetegner en god cirkusforestilling med masser af klassiske og moderne elementer.

I årets nye forestilling “I Drømmenes Verden” optræder vores yndige og lykkelige cirkusprinsesse sammen med fantastiske artister og dyr fra forskellige lande. Hendes største drøm er at blive cirkusdirektør, og i en drøm ser hun, at drømme kan blive virkelighed. Men bliver hendes drøm til virkelighed?

I kan bl.a. se frem til at opleve dygtige akrobater, flotte luftnumre, en ung begavet jonglør, klovnerier, et imponerende og tempofyldt rulleskøjtenummer samt selvfølgelig en masse dejlige og skønne dyr, som tæller både heste, ponyer, katte og nogle helt specielle dyr, som man sjældent ser i cirkus.

Velkommen indenfor i teltet! Find dig til rette, slap af, og nyd et par uforglemmelige timer fyldt med god underholdning, samvær og nostalgi i selskab med dine kære.

Billetter købes på https://cirkus-trapez.dk/koeb-billet eller på vores billettelefon på 42 44 48 44

 

For yderligere information kontakt venligst Isabella Enoch på 40 10 39 39 eller send en mail til isabella@cirkus-trapez.dk.

Spørgsmål vedr. presse?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om os, er du velkommen til at tage kontakt. Henvend dig i dag og lad os drøfte dine spørgsmål, ønsker og behov. Vi ser frem til at høre fra dig.