Presse

Her på siden kan du læse mere om pressen. Har du spørgsmål eller vil du vide mere, finder du mere info længere nede her på siden. 

Cirkus Trapez præsenterer - The Sound of Circus 2023

 

Cirkus Trapez kommer snart til byen med en magisk, hyggelig og eventyrlig cirkusforestilling, og forestillingen har alt det, som kendetegner en god cirkusforestilling, med masser af klassiske og moderne elementer. 

 VinterCirkus 2024 byder på et super flot og spændende program for hele familien.  

 Forestillingen byder på højtflyvende diabolo`er, cykelkunstner, fantastisk jonglering, imponerende luftnummer, en dame der jonglere med sine fødder, søde husdyr og meget mere.  Der bliver selvfølgelig også masser at grine af, når vores sjove klovn og hans assistent laver pusseløjerligheder, sjov og ballade.  

 Både børn, unge og voksne vil med garanti få en uforglemmelig oplevelse med vores vintercirkus forestilling 2024, som vil være både fascinerende og hylende morsom, samt super spændende med masser af gys. 

 Vi ses i en hal nær dig til VinterCirkus i Verdensklasse.

Billetter købes på https://cirkus-trapez.dk/koeb-billet eller på vores billettelefon på 42 44 48 4

 

For yderligere information kontakt venligst Isabella Enoch på 40 10 39 39 eller send en mail til isabella@cirkus-trapez.dk.

Spørgsmål vedr. presse?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om os, er du velkommen til at tage kontakt. Henvend dig i dag og lad os drøfte dine spørgsmål, ønsker og behov. Vi ser frem til at høre fra dig.