Presse

Her på siden kan du læse mere om pressen. Har du spørgsmål eller vil du vide mere, finder du mere info længere nede her på siden. 

Cirkus Trapez præsenterer - The Sound of Circus 2023

En eventyrlig og magisk cirkusforestilling der snart kommer til din by.

Cirkus Trapez kommer til byen med en hyggelig forestilling, og forestillingen har alt det, som kendetegner en god cirkusforestilling.

Cirkus Trapez 2023 byder på et super flot og spændende program for hele familien, sammensat af Isabella Enoch, der står i spidsen for forestillingen og vil fungere som dagens sprechstallmeister. Den garvede Cirkusprinsesse, der selv er vokset op i cirkusmanegen, har i mange år, rejst verden tynd med sit solo trapeznummer. Isabella er ikke længere selv aktiv i manegen som artist, da hun har dedikeret sig til koreografi og sammensætning af forestillingen. Cirkuspublikummet bliver dog ikke snydt for Isabella i manegen, det er nemlig hende, der byder publikum velkommen og som binder showet sammen. Den store erfaring og et helt liv i cirkusverdenen skinner tydeligt igennem i de forestillinger, som Isabella sætter sammen, og man fornemmer tydeligt den passion, Isabella har for at skabe en forestilling, der emmer af charme og kvalitet.

Årets forestilling byder bla. på fantastisk halsbrækkende akrobatik, en fantastisk trup fra Marokko, seje luftartister, sang, musik og dejlige dyr. Der bliver selvfølgelig også masser at grine af, når latterlige klovne laver pusseløjerligheder, sjov og ballade.

Både voksne og børn vil med garanti få en uforglemmelig oplevelse i Cirkus Trapez 2023, som vil være både fascinerende og hylende morsom samt super spændende med masser af gys.

På gensyn til Cirkus Trapez 2023 i en by nær dig.

Billetter købes på https://cirkus-trapez.dk/koeb-billet eller på vores billettelefon på 42 44 48 44

 

For yderligere information kontakt venligst Isabella Enoch på 40 10 39 39 eller send en mail til isabella@cirkus-trapez.dk.

Spørgsmål vedr. presse?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om os, er du velkommen til at tage kontakt. Henvend dig i dag og lad os drøfte dine spørgsmål, ønsker og behov. Vi ser frem til at høre fra dig.