Presse

Her på siden kan du læse mere om pressen. Har du spørgsmål eller vil du vide mere, finder du mere info længere nede her på siden. 

Presse

Her er tidligere pressemeddelelser. Isabella Enoch kan kontaktes på mobil 4010 3939 i forbindelse med interviews m.m.

Foto: Fotograferne i Nibe – Svend Christensen
Foto: Fotografen fra kolding – NMS SERVICE

Cirkus Trapez præsenterer VinterCirkus i Verdensklasse 2023

Eventyrligt VinterCirkus der snart kommer til din by

VinterCirkus 2023 kommer snart til din by, og forestillingen har alt det, som kendetegner en god cirkusforestilling.

VinterCirkus 2023 byder på et super flot og spændende program for hele familien, sammensat af Isabella Enoch, der står i spidsen for forestillingen og vil fungere som dagens sprechstallmeister. Den garvede Cirkusprinsesse, der selv er vokset op i cirkusmanegen, har i mange år, rejst verden tynd med sit solo trapeznummer. Isabella er ikke længere selv aktiv i manegen som artist, da hun har dedikeret sig til koreografi og sammensætning af forestillingen. Cirkuspublikummet bliver dog ikke snydt for Isabella i manegen, det er nemlig hende, der byder publikum velkommen og som binder showet sammen. Den store erfaring og et helt liv i cirkusverdenen skinner tydeligt igennem i de forestillinger, som Isabella sætter sammen, og man fornemmer tydeligt den passion, Isabella har for at skabe en forestilling, der emmer af charme og kvalitet.

Der bliver selvfølgelig masser at grine af, når latterlige klovne laver pusseløjerligheder, sjov og ballade. Både voksne og børn vil med garanti få en uforglemmelig oplevelse i VinterCirkus 2023, som vil være både fascinerende og hylende morsom samt super spændende med masser af gys.

På gensyn i VinterCirkus 2023

 

For yderligere information kontakt venligst Isabella Enoch på 40 10 39 39 eller send en mail til isabella@cirkus-trapez.dk.

Spørgsmål vedr. presse?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om os, er du velkommen til at tage kontakt. Henvend dig i dag og lad os drøfte dine spørgsmål, ønsker og behov. Vi ser frem til at høre fra dig.