Om Cirkus-Trapez

Cirkus Trapez - cirkus for HELE familien! 

Cirkus Trapez er Danmarks nye familievenlige cirkus. Vi gør en dyd ud af at skabe nogle rammer for vores forestilling, hvor vi værner om det traditionelle cirkus, og hvor nostalgi, eventyr og duften af savsmuld og popcorn er i højsæde.
 
Vi var på landevejene for første gang i 2016, og er blevet rost for vores familievenlige forestilling med masser af dyr, artisteri i verdensklasse og en masse at grine af. 

 


Følg os på Facebook
Klik her, giv os et like og følg os på FacebookEller se vores profil på Cirkusportalen eller på Børn i Byen

 

Er du klar til en QUIZ?

Test, hvor godt du kender Cirkus Trapez i quizzen lige herunder.

Du skal svare på 10 sjove spørgsmål om cirkusset. Det tager maks 2 min. Held og lykke!

 
powered by Typeform

Cirkus Trapez præsenterer Vintercirkus i Verdensklasse 2022 

 

Glæd jer til Vinterferien, for så byder Cirkus Trapez indenfor i en række Jyske Haller. Oplev en helt ny og magisk forestilling for hele familien. Oplev blandt andet flere imponerende luftnumre, som bliver udført af de 2 smukke unge søstre Samantha og Chantal Lutzny. Den unge talentfulde Joel er en begavet jonglør, og så udfører han et imponerende stolebalance nummer. Den søde charmerende John, for alle publikum til at smile, med den charme han har. Rene og Sabrina Lutzny udfører et sødt og romantisk partner akrobatiknummer, og Sabrina vil ligeledes præsentere jer for sine søde dyr. Oplev desuden tempofyldt Hulahop, slangemenneske, ildslugning, dans og meget mere. 

 

 Køb dine billetter her...