Om Cirkus-Trapez

Cirkus Trapez - cirkus for HELE familien! 

Cirkus Trapez er Danmarks nye familievenlige cirkus. Vi gør en dyd ud af at skabe nogle rammer for vores forestilling, hvor vi værner om det traditionelle cirkus, og hvor nostalgi, eventyr og duften af savsmuld og popcorn er i højsæde.
 
Vi var på landevejene for første gang i 2016, og er blevet rost for vores familievenlige forestilling med masser af dyr, artisteri i verdensklasse og en masse at grine af. Derfor har vi også til 2018 sæsonen sammensat en forestilling, der henvender sig til HELE familien.

 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Hvis du ønsker at modtage de seneste nyheder og gode tilbud fra os, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev.
Det gør du ved at klikke her

Følg os på Facebook
Klik her, giv os et like og følg os på Facebook


Læs mere om os på vores blog

 

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!