Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til billetbestilling eller lignende udenfor sæsonen, kan du sende dem til følgende e-mail: billet@cirkus-trapez.dk

I forbindelse med vores sommerturné kan der bestilles billetter på vores billettelefon: +45 42 444 844. Billettelefonen er åben alle dage fra kl. 12.00 
 
Direktør Bernhard Kaselowsky Isabella Enoch Sosman
Dyretræner og teknik Artistbooking & Bogholderi
E-mail: bernhard@cirkus-trapez.dk E-mail: isabella@cirkus-trapez.dk
 
David Sosman  
Ringmaster, Sprechstallmeister & Teknik          
E-mail: david@cirkus-trapez.dk  

Cirkus Trapez
Tovskovvej 15
6560 Sommersted

CVR: 29987297

Du kan også sende os en besked lige her:

Navn:


Email:


Besked:Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!