Presse

Her er tidligere pressemeddelelser. Isabellla Enoch kan kontakte på mobil 40103939 i forbindelse med interviews m.m.

https://ajourpress.smugmug.com/CIRKUS-TRAPEZ-OVERRASKER/i-PdRCPct http://blokhusklitplantage.dk/cirkus-trapez-2017.php
 
 

http://fjerritslevugeavis.dk/cirkus-trapez-for-hele-familien/
https://www.jv.dk/kolding/Cirkus-Trapez-er-i-byen/artikel/2494304vHer kan du hente billeder til pressebrug

Foto: Fotograferne i Nibe – Svend Christensen

 

 
Historien den lille indianer Yakari, bliver levende i Cirkus Trapez
 
 Når artisterne i Cirkus Trapez går i manegen i år, bliver det med det helt store indianer-tema. Scenen er sat omkring indianer-drengen Yakari, som er kendt fra tegneseriens verden.
 
 
Cirkus Trapez 2019:  Når sæsonen starter den 12. april går artister og dyr i manegen for at fortælle en særlig historie. Temaet er kendt fra tegneren Deribs tegneserie om indianerdrengen Yakari, som kan tale med dyrene. Fortællingen bliver levende i manegen i en ny og spændende udgave, med skolepigen Nynne som hovedrolleindehaver. 
 
 
Den røde tråd i forestillingen er indianerdrengen Yakaris søgen efter et guldtræ. Fortællingen bliver levende, når den fortælles med artisteri i bedste cirkustradition.
 Yakaris mor Nattens Fletning, er danserinde. Den store høvding "Ham-der-ved" har både Vrieserheste, en pony og en araberhest med i manegen. Han mestrer på bedste indianer-vis de farlige kniv-kast. Indianer-pigen Gule Luna svæver under teltdugen, og Yakaris ven Bizonfrø sørger for at alle får et godt grin.
 
Yakari rider ud på ponyen Lille Torden, for at finde træet, hvis blade skal give høvdingen sin visdom tilbage.  
 
- Lille Torden og jeg har ledt hele morgenen. Har du set det gyldne træ? spørger Yakari alle i cirkusteltet.
 
Bizonfrø jonglerer med træstammer, Yakaris søster Regnbuen jonglerer med vasketøj og indianerpigen Solskin skyder med bue og pil fra sin kano. Hun skyder dog ikke med hænderne, for dem står hun på. Når Solskin og Regnbue sammen med deres seks hunde, og alle de andre artister og dyr, hjælper Yakari på sin rejse, bliver historien levende, i en form som når ud over scenekanten.
 
- Høvding "Ham-der-ved" er helt ude af den. Hvad skal vi gøre? siger indianer-drengen Yakari og drager ud på sin rejse.
 
Yakari spilles af skolepigen Nynne, som er tolv år og kommer fra Danmark. I år er hendes debut som cirkusartist. Tegneseriefiguren Yakari har derimod mange år på bagen i tegneren Deribs serie om indianerdrengen, som kan tale med dyrene. Den levende fortælling kan opleves i Cirkus Trapez, fra den 12. april til den 15. september. Se hvornår forestillingen kommer til din by, på www.cirkustrapez/tourplan.dk. Velkommen i Cirkus Trapez 2019!

 

For yderligere information kontakt venligst Isabella Enoch på 4010 3939 eller send en mail til isabella@cirkus-trapez.dk

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!