Presse

Her er tidligere pressemeddelelser. Isabellla Enoch kan kontakte på mobil 40103939 i forbindelse med interviews m.m.

 
http://fjerritslevugeavis.dk/cirkus-trapez-for-hele-familien/
https://www.jv.dk/kolding/Cirkus-Trapez-er-i-byen/artikel/2494304vHer kan du hente billeder til pressebrug
Klik Her

Foto: Fotograferne i Nibe – Svend Christensen
Foto: Fotografen fra kolding – NMS SERVICE 

 

Historien den lille indianer Yakari, bliver levende i Cirkus Trapez
 
 Når artisterne i Cirkus Trapez går i manegen i år, bliver det med det helt store indianer-tema. Scenen er sat omkring indianer-drengen Yakari, som er kendt fra tegneseriens verden.
 
 
Cirkus Trapez 2020:  Når sæsonen starter den 08. april går artister og dyr i manegen for at fortælle en særlig historie. Temaet er kendt fra tegneren Deribs tegneserie om indianerdrengen Yakari, som kan tale med dyrene. Fortællingen bliver levende i manegen i en ny og spændende udgave, med skolepigen Nynne som hovedrolleindehaver. 
 
 
Den røde tråd i forestillingen er indianerdrengen Yakaris i Den Magiske Teepee. Fortællingen bliver levende, når den fortælles med artisteri i bedste cirkustradition.
 Yakaris mor Nattens Fletning, er danserinde. Den store høvding "Ham-der-ved" har både frieserheste, en pony og en araberhest med i manegen. Han mestrer på bedste indianer-vis de farlige kniv-kast. Yakari svæver under teltdugen, og Yakaris ven Bizonfrø sørger for at alle får et godt grin.
 
Yakari rider ud på ponyen Lille Torden, for at træne.
 
- Lille Torden og jeg har ltrænes hele morgenen. Vil I se hvad vi har lært?
 
Vagsomme øje jonglerer med træstammer, Yakaris søster Regnbuen træner i trapez og indianerpigen Nattens Fletning skifter tøj hurtigere end en hviervel vind.  Når Vagsomme Øje sammen med hans 4 Papegøjer , og alle de andre artister og dyr, hjælper Yakari med sin trænning, bliver historien levende, i en form som når ud over scenekanten.
 
 
 
Yakari spilles af skolepigen Nynne, som er tretten år og kommer fra Danmark. I år er hendes andet år som cirkusartist. Tegneseriefiguren Yakari har derimod mange år på bagen i tegneren Deribs serie om indianerdrengen, som kan tale med dyrene. Den levende fortælling kan opleves i Cirkus Trapez, fra den 08. april til den 15. september. Se hvornår forestillingen kommer til din by, på www.cirkustrapez/tourplan.dk. Velkommen i Cirkus Trapez 2020!

For yderligere information kontakt venligst Isabella Enoch på 4010 3939 eller send en mail til isabella@cirkus-trapez.dk

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!