9.-18. OKTOBER VED ARRILD FERIEBY


Showtider;

Fredage - ____________            15:00 & 17:00

Lørdage -     KUN______________          10:30

Søn, man, ons, tors,  -  _______11:00 & 14:00
 

BILLETTER BESTILLES TELEFONISK PÅ 40103939 ELLER KØBES VED INDGANGEN

-45 minutters underholdning i efterårsferien

 

 Desværre, så blev årets cirkusturné aflyst i april måned 2020 pga. Covid19. Dog mener vi ikke, at I skal snydes for god cirkus underholdning i 2020. Vi har derfor trænet hårdt gennem sommeren, for at kunne fremvise et mini show i efterårsferien, showet vil blive afholdt i Arrild Ferieby.

Kom og få en hyggelig stund sammen med os, med alt hvad der hører til et traditionelt familievenligt cirkus. Oplev bla. jonglering, akrobatik, trylleri, klovneri/comedy, geder og heste – en mini forestilling på 45 min.


 
Corona Retningslinjer

Vi følger naturligvis sundhedsstyrelsens retningslinjer, for at hjælpe med, at forebygge smittespredningen af Covid19.

 

Der vil være 1 meters afstand mellem publikummerne, med mindre, at man er kommet i familier/grupper, så er man velkommen til at sidde sammen.

 

Mundbind skal bruges når I står op – men mens I  nyder forestillingen må mundbindet gerne tages af. Husk, at medbring eget mundbind.
 

By Tidspunkt Billet køb

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!