Cirkus Open Air


1 times friluftsunderholdning

 

Bestil billetter på Billetten.dk, eller telefonisk på; 42444844


 

Showtider;

By

Dato

Dag

Tid

Hejlsminde Camping

13/5

Tors.

11:00 & 15:00

Hejlsminde Camping

14/5

Fre.

11:00 & 15:00

Haderslev - Gammelbro  Camping

15/5

Lør.

11:00 & 15:00

Haderslev - Gammelbro  Camping

16/5

Søn.

11:00 & 15:00

Billetter kan købes på billetten.dk, eller bestilles telefonisk på; 42444844
 

Priser

Loge - 110kr
Bænke - 90kr

 


Corona Retningslinjer

Vi følger naturligvis sundhedsstyrelsens retningslinjer, for at hjælpe med, at forebygge smittespredningen af Covid19.

 

Der vil være 1 meters afstand mellem publikummerne, med mindre, at man er kommet i familier/grupper, så er man velkommen til at sidde sammen.

 

Mundbind skal bruges når I står op – men mens I  nyder forestillingen må mundbindet gerne tages af. Husk, at medbring eget mundbind.
 

By Tidspunkt Billet køb

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!