VIGTIG INFO COVID-19
Kære alle cirkusvenner,
For at bremse spredningen af corona og beskytte vores besøgende, artister og ansatte har vi valgt aflyse alle forestillinger indtil vi får grønt lys af myndighederne. Vi vil holde jer opdateret på vores hjemmeside www.cirkus-trapez.dk og på Facebook. Så snart at situationen ændrer sig vil vi informere jer herom.
Vi støtter statsministerens retningslinjer. Dette sætter dog Cirkus Trapez og andet underholdning i en svær situation. Vi håber på passende støtte fra politikerne, befolkningen og især fra jer kære cirkusvenner. I kan hjælpe os ved ikke, at bede om pengene retur for de billetter I har købt – men i stedet ved at bytte jeres købte billetter til en ny dato når der forhåbentligt er kommet mere ro over situationen. Vigtigst af alt, pas godt på jer selv og hinanden.
Vi håber på jeres støtte og glæder os til at se jer i det danske land.
Cirkus Trapez

 

 

Køb dine Yakari billetter online

Glæd din familie eller venner med en indiansk oplevelse sammen med Yakari og lille Torden Vi glæder os til at se dig! Hos os får du  billetter til yderst rimelig priser, og dertil er børn under 3 år gratis, såfremt de sidder på skødet af en voksen. Er det ikke tilfældet, skal der købes en billet til barnet.

Priser på vores  billetter:

Loge: 240 kr. Voksne bænke: 190 kr. Børn bænke: 145 kr.

manegeplan

By Tidspunkt Billet køb

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!