Kære publikum, Desværre er vi grundet de nye restriktioner, blevet nødsaget til at aflyse Koldings første Julecirkus. Vi arbejder på at få de rette tilladelser til at have showet udsat, til engang når der er mere ro over situationen. Vi støtter myndighedernes retningslinjer. Dette sætter dog Cirkus Trapez og andet underholdning endnu engang i en svær situation. Vi håber på passende støtte fra politikerne, befolkningen og især fra jer kære cirkuspublikum. I kan hjælpe os ved ikke, at bede om pengene retur for de billetter I har købt – men i stedet ved at bytte jeres købte billetter til en ny dato, som I kan gøre når vi har et bedre overblik om hvornår showet kan gennemføres. Vi vil holde jer opdateret på vores hjemmeside, www.cirkus-trapez.dk og på Facebook, samt får dem der allerede har købt billetter en besked om hvordan og hvornår de kan ombyttes når det bliver aktuelt. Så snart at situationen ændrer sig vil vi informere jer herom. Hvis I stadig ønsker jeres penge refunderet, skal I gøre det via Billetten.dk Vigtigst af alt, pas godt på jer selv og hinanden. Vi håber på jeres støtte og glæder os til at se jer i Kolding Julecirkus - julen varer jo som sagt til påske. Cirkus Trapez

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!

Cirkus i Danmark for hele familien!

Cirkus Trapez er det nye hyggelige, børne- og familievenlige cirkus i Danmark, hvor nostalgi, eventyr, masser af dyr og fantastiske artister er i højsædet.

Glæd dig til et show, hvor du trygt kan lade dig drage ind i den magiske verden, som cirkus er. Hos os er du garanteret en forestilling, hvor du vil blive suget direkte ind i cirkussets verden af magi og trylleri. Vi vil for enhver pris give dig en autentisk, hyggelig oplevelse, som du aldrig vil glemme!

Cirkus i Danmark med de perfekte rammer

Vores hovedformål er altid at skabe perfekte rammer om vores forestillinger. Det er nemlig vigtigt, at disse rummer tilpasse mængder af nostalgi og eventyr. Vi sætter en ære i, at du som publikum nyder de familievenlige forestillinger og, ikke mindst, får lyst til at komme igen.

Derfor har vi også i sinde at stable forestillinger på benene, der henvender sig til HELE familien, og hvor omdrejningsaksen er en masse nye og sjove numre. På gensyn!

Køb din billet her