Familien Sosman

Hestecirkusshow og verdensberømte klovne


Sosman navnet er til den dag i dag, stadig et stort navn i cirkusverdenen og man kan læse om utallige Sosman i historiebøgerne og om deres succesfulde cirkuskarrierer. Sosman navnet kan findes 8 generationer tilbage som cirkus artister. Det gamle hesteshow Cirque Sosman fra 1800 tallet pioneerede i cirkusindustrieen. De var de første i Belgien til at køre i en looping på en cykel; hvilket var en absolut sensation i sin tid. I cirkus bygningen i Liege, blev David og Edwards farfar, Gustav Joseph Sosman -senere kaldt Pipo Sosman- (1901-1970) præsenteret som verdens yngste hesteryttere. I løbet af cirkusets historie, spillede figurer af disse familier store roller i cirkus fremførelse, nyskabelse og artisteri. En af de hvidklovne der bliver anset som en af historiens bedste, er tidligerenævnte Pipo (Gustav) Sosman Sr (1901-1970). Pipo Sosman arbejdede i flere af Europas største Cirkuser og var så populær at banebryderen af abstrakt kunst, Robert Delaunay designede en af hans kostumer og en gade er opkaldt efter ham i Paris. På trods af at det er næsten 50 år siden han er gået bort, så har hans indflydelse på cirkusverdenen stadig en resonance og han bliver stadig talt om som en af de største hvidklovne. Hans ældste barn Philippe Sosman - senere kendt som Pipo Sosman jr - viderførte traditionen som hvidklovn efter hans far gik bort og fuldte godt i hans fars fodspor, hvor han arbejdede i nogle af verdens førende cirkuser, deriblandt verdens største cirkus, Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus i USA, Zirkus Knie i Schweiz og Roncalli i Tyskland. Han medvirkede også i flere film som komiker og

 

Cirkus Trapez præsenterer
Årets forestilling Rock og Rul 2022

 

Glæd jer når Cirkus Trapez tager på turne rundt i Danmark i 2022. Oplev et Cirkusshow i Verdensklasse med bla. Diabolo, Jonglering, Akrobatik, Hulahop, Comedy, Dejlige dyr og meget mere. Årets Cirkusforestilling, vil blive spillet både i Haller, Telt, og med vores hyggelige Open Air opsætning. Ligeledes vil vi igen i år også tage ud på plejehjem, skoler og lign. og optræde.
Cirkus er for alle, om du er barn eller voksen, ung eller gammel, så kan alle mødes og nyde den magi cirkus har at byde på. Det er netop det vi lever og brænder for i Cirkus Trapez.
Træd ind i vores magiske univers, og nyd forestillingen sammen med dem i holder af. 
Hjertelig Velkommen i Cirkus Trapez 2022
God Fornøjelse

Køb dine billetter her...