Familien Enoch

Dansk Cirkusfamilie

Isabella Enoch cirkusblod kan spores hele 6 generationer tilbage. Det vil sige at hendes forfædre var med cirkus, næsten lige fra starten af cirkus historien. Theodor Enoch (1847-1909), der var ud af en flere generationer gammel skærsliberslægt, blev 1876 gift med sin kusine Wilhelmine Schulz (1876-1922), der sammen med sine to søstre, Dorothea og Louise, kom til at danne grundstammen i tre af de store cirkus i Danmark (Cirkus Miehe, Cirkus Skandinavien og Cirkus Dannebrog). Efter en lammende skade blev de produkthandlere, men Wilhelmine lærte sine fem børn så mange akrobatiske kunstner at de kunne tjene lidt ekstra i forsamlingshuse og lignende. I 1895 gik de i kompagniskab med Wilhelmines søster og svoger og endelig i 1897 startede de op med Cirkus Dannebrog i telt. I begyndelsen blev alt klaret af dem selv med børn og svigerbørn. Da Wilhelmine døde i 1922 gik Dannebrog ned, men datteren Dorothea forsøgte i 1923 at viderføre det sammen med sin mand Alex Reinsch (1893-1974), som Cirkus Reinsch, men det holdt kun en sæson. I 1977, besluttede Isabella Enochs far - Haddy Enoch - sig for at genåbne Cirkus Dannebrog, der kørte indtil 2016 og havde fået et internationalt navn i cirkusverdenen som et verdens cirkus. Nu er det den nye generation i Enoch familiens tid; Isabella Enoch har etableret sit eget cirkus og vi håber på mange succesfulde sæsoner med Cirkus Trapez.

Cirkus Trapez præsenterer
Årets forestilling Rock og Rul 2022

 

Glæd jer når Cirkus Trapez tager på turne rundt i Danmark i 2022. Oplev et Cirkusshow i Verdensklasse med bla. Diabolo, Jonglering, Akrobatik, Hulahop, Comedy, Dejlige dyr og meget mere. Årets Cirkusforestilling, vil blive spillet både i Haller, Telt, og med vores hyggelige Open Air opsætning. Ligeledes vil vi igen i år også tage ud på plejehjem, skoler og lign. og optræde.
Cirkus er for alle, om du er barn eller voksen, ung eller gammel, så kan alle mødes og nyde den magi cirkus har at byde på. Det er netop det vi lever og brænder for i Cirkus Trapez.
Træd ind i vores magiske univers, og nyd forestillingen sammen med dem i holder af. 
Hjertelig Velkommen i Cirkus Trapez 2022
God Fornøjelse

Køb dine billetter her...