Familien bag Cirkus Trapez

<- Tilbage

David Sosman

Universitets kandidat og pavelig velsignet jonglør David Sosman er Isabella Enoch Sosmans yngste søn. Han har læst to år i Italien på et internationalt gymnasium, hvor han samtidig gik på den meget anerkendte cirkusskole, Accademia d’Arte Circense, for at blive oplært i et jonglørnummer. Det sidste år af hans gymnasietid tog David på Kolding IB gymnasium, hvorfra han blev student i 2011. Siden da har David optrådt verden over med sit jonglørnummer og vundet utallige cirkus priser. Heriblandt førstepræmien ved Festival International du Cirque du Loir-et-Cher i Frankrig, Bronzeprisen ved Nanchang Circus Festival i Kina og Cirque d’Hiver æresprisen ved The Circus Festival of Budapest. I 2016 blev David også inviteret til Vatikanet til en speciel optræden for selveste Paven. Samtidig med sin jonglørkarriere har David taget en universitetsuddannelse i statskundskab og historie på The University of Glasgow og Sciences Po Paris. Til sommer 2017 kunne David erklære sig færdiguddannet, hvorefter han har dedikere sin fulde opmærksomhed på cirkuskarrieren. I tidligere sæsoner har i kunnet opleve Davids internationale prisbelønnet jonglørnummer og hans smidige overgange i showet som klassisk ringmaster.

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!