Familien bag Cirkus Trapez

<- Tilbage

David Sosman

Universitets kandidat og pavelig velsignet jonglør David Sosman er Isabella Enoch Sosmans yngste søn. Han har læst to år i Italien på et internationalt gymnasium, hvor han samtidig gik på den meget anerkendte cirkusskole, Accademia d’Arte Circense, for at blive oplært i et jonglørnummer. Det sidste år af hans gymnasietid tog David på Kolding IB gymnasium, hvorfra han blev student i 2011. Siden da har David optrådt verden over med sit jonglørnummer og vundet utallige cirkus priser. Heriblandt førstepræmien ved Festival International du Cirque du Loir-et-Cher i Frankrig, Bronzeprisen ved Nanchang Circus Festival i Kina og Cirque d’Hiver æresprisen ved The Circus Festival of Budapest. I 2016 blev David også inviteret til Vatikanet til en speciel optræden for selveste Paven. Samtidig med sin jonglørkarriere har David taget en universitetsuddannelse i statskundskab og historie på The University of Glasgow og Sciences Po Paris. Til sommer 2017 kunne David erklære sig færdiguddannet, hvorefter han har dedikere sin fulde opmærksomhed på cirkuskarrieren. I tidligere sæsoner har i kunnet opleve Davids internationale prisbelønnet jonglørnummer og hans smidige overgange i showet som klassisk ringmaster.

Cirkus Trapez præsenterer
Årets forestilling Rock og Rul 2022

 

Glæd jer når Cirkus Trapez tager på turne rundt i Danmark i 2022. Oplev et Cirkusshow i Verdensklasse med bla. Diabolo, Jonglering, Akrobatik, Hulahop, Comedy, Dejlige dyr og meget mere. Årets Cirkusforestilling, vil blive spillet både i Haller, Telt, og med vores hyggelige Open Air opsætning. Ligeledes vil vi igen i år også tage ud på plejehjem, skoler og lign. og optræde.
Cirkus er for alle, om du er barn eller voksen, ung eller gammel, så kan alle mødes og nyde den magi cirkus har at byde på. Det er netop det vi lever og brænder for i Cirkus Trapez.
Træd ind i vores magiske univers, og nyd forestillingen sammen med dem i holder af. 
Hjertelig Velkommen i Cirkus Trapez 2022
God Fornøjelse

Køb dine billetter her...