Familien bag Cirkus Trapez

<- Tilbage

Bernhard Kaselowsky

Et liv med dyr Bernhard Kaselowsky - måske bedre kendt som elefantmanden - har dedikeret sit liv til at passe, pleje og arbejde med sine dyr. Bernhard kommer fra en ægte cirkusfamilie, der gennem Bernhards barndom, drev deres eget cirkus. Bernhard har derfor et dybdegående kendskab til alt det praktiske, der skal til for at drive et cirkus. Bernhard danner par med Isabella Enoch Sosman, og sammen har de etableret Cirkus Trapez, hvor Bernhards ansvar blandt andet ligger i Cirkus Trapez’ eget dyrehold – for dyr har nemlig altid haft Bernhards interesse og kærlighed. Han fik elefanten Ramboline, da hun var 2 år gammel, og siden har de i over 30 år været uadskillelige. Sammen har de rejst hele Europa rundt og optrådt i nogle af verdens største cirkusser. I år præsenterer Bernhard friserheste. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens og lovens regler - dyrene skal have det godt og er en meget vigtig del af vores cirkusfamilie.

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!