Familien bag Cirkus Trapez

<- Tilbage

Bernhard Kaselowsky

Et liv med dyr Bernhard Kaselowsky - måske bedre kendt som elefantmanden - har dedikeret sit liv til at passe, pleje og arbejde med sine dyr. Bernhard kommer fra en ægte cirkusfamilie, der gennem Bernhards barndom, drev deres eget cirkus. Bernhard har derfor et dybdegående kendskab til alt det praktiske, der skal til for at drive et cirkus. Bernhard danner par med Isabella Enoch Sosman, og sammen har de etableret Cirkus Trapez, hvor Bernhards ansvar blandt andet ligger i Cirkus Trapez’ eget dyrehold – for dyr har nemlig altid haft Bernhards interesse og kærlighed. Han fik elefanten Ramboline, da hun var 2 år gammel, og siden har de i over 30 år været uadskillelige. Sammen har de rejst hele Europa rundt og optrådt i nogle af verdens største cirkusser. I år præsenterer Bernhard friserheste. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens og lovens regler - dyrene skal have det godt og er en meget vigtig del af vores cirkusfamilie.

Cirkus Trapez præsenterer
Årets forestilling Rock og Rul 2022

 

Glæd jer når Cirkus Trapez tager på turne rundt i Danmark i 2022. Oplev et Cirkusshow i Verdensklasse med bla. Diabolo, Jonglering, Akrobatik, Hulahop, Comedy, Dejlige dyr og meget mere. Årets Cirkusforestilling, vil blive spillet både i Haller, Telt, og med vores hyggelige Open Air opsætning. Ligeledes vil vi igen i år også tage ud på plejehjem, skoler og lign. og optræde.
Cirkus er for alle, om du er barn eller voksen, ung eller gammel, så kan alle mødes og nyde den magi cirkus har at byde på. Det er netop det vi lever og brænder for i Cirkus Trapez.
Træd ind i vores magiske univers, og nyd forestillingen sammen med dem i holder af. 
Hjertelig Velkommen i Cirkus Trapez 2022
God Fornøjelse

Køb dine billetter her...