Familien bag Cirkus Trapez

<- Tilbage

Isabella Enoch Sosman

Cirkus stjerne og kongelig anerkendt cirkus bedømmer Sammen med Bernhard Kaselowsky er Isabella grundlægger af Cirkus Trapez. Isabella kommer fra en cirkusfamilie, hvor hun er 7. generation cirkusartist. Hun startede hendes cirkuskarriere som 7 årig efter hendes søster brækkede armen og Isabella blev nød til at erstatte hende i hendes families cykelnummer under Cubacabana showet i Athen. Hendes trapezkarriere startede, da hun var blot 11 år gammel. Hendes første trapez købte hendes far, Haddy Enoch, for kun 100 kroner i håbet om, at hun ville indse, hvor svært det er at beherske den farlige trapezkunst og dermed tabe interessen for den. Men interessen og begejstringen for trapezen forblev. I 1972 optrådte hendes forældre som The Haddies i Ecuador, hvor det cirkus, de var med pludselig manglende en trapezartist. Isabella fik dermed sin artistdebut som trapezstjerne i en alder af kun 11 år. Da Isabella var 19 år, begyndte hun på egen hånd turnélivet. De følgende år optrådte hun i en række af de førende cirkusser og varieteer over store dele af verden. Det førte hende blandt andet til Canada, Mexico, Zirkus Barum i Tyskland, Hansa Theater i Hamborg, Circus Krone i Tyskland, Friedrichstadtpalast og Tigerpalast Varieté i Frankfurt for at nævne nogle af de helt store. Hendes internationale cirkuskarriere har ikke kun givet hende erfaring i forhold til at sammensætte sit eget show, hun nyder også stor anerkendelse i cirkusverdenen. Hendes viden og øje for at spotte cirkustalenter har gjort, at hun er blevet inviteret som jurymedlem til masser af cirkusfestivaler rundt omkring i verden – blandt andet til Spanien, Cuba, og Kina. I januar 2018 var hun jurymedlem i den store franske cirkusfestival i Massy og i januar 2017 var Isabella inviteret som jurymedlem til verdens største og mest prestigefyldte cirkusfestival i Monte Carlo, hvor hun var med til at bedømme nogle af verdens bedste artister sammen med den kongelige familie af Monaco.

Cirkus Trapez præsenterer
Årets forestilling Rock og Rul 2022

 

Glæd jer når Cirkus Trapez tager på turne rundt i Danmark i 2022. Oplev et Cirkusshow i Verdensklasse med bla. Diabolo, Jonglering, Akrobatik, Hulahop, Comedy, Dejlige dyr og meget mere. Årets Cirkusforestilling, vil blive spillet både i Haller, Telt, og med vores hyggelige Open Air opsætning. Ligeledes vil vi igen i år også tage ud på plejehjem, skoler og lign. og optræde.
Cirkus er for alle, om du er barn eller voksen, ung eller gammel, så kan alle mødes og nyde den magi cirkus har at byde på. Det er netop det vi lever og brænder for i Cirkus Trapez.
Træd ind i vores magiske univers, og nyd forestillingen sammen med dem i holder af. 
Hjertelig Velkommen i Cirkus Trapez 2022
God Fornøjelse

Køb dine billetter her...