Bliv oplært i cirkuskunnen af ægte cirkusstjerner og i ægte cirkusomgivelser

Har du, dine børn, eller dine nærmeste altid drømt om at blive ægte cirkusstjerner? Så burde i deltage i vores cirkus workshop, hvor professionelle cirkus artister oplærer børn, unge og voksne i cirkuskunnen. Lær blandt andet at jonglere, trapez, hulahop, og endda hvordan man træner dyr og meget mere. Vi har i flere år haft samarbejde med Gademix Kolding, hvor vi i en hel uge lærer børn cirkuskunstner. Yderligere kan vi også samarbejde med skoler, ungdomsklubber, SFO eller endda komme til fødselsdagsfester og meget mere.

For yderligere information kontakt Isabella Enoch Sosman
mobil: 4244 4844
eller på mail: isabella@cirkus-trapez.dk

 

Cirkus Trapez præsenterer
Årets forestilling Rock og Rul 2022

 

Glæd jer når Cirkus Trapez tager på turne rundt i Danmark i 2022. Oplev et Cirkusshow i Verdensklasse med bla. Diabolo, Jonglering, Akrobatik, Hulahop, Comedy, Dejlige dyr og meget mere. Årets Cirkusforestilling, vil blive spillet både i Haller, Telt, og med vores hyggelige Open Air opsætning. Ligeledes vil vi igen i år også tage ud på plejehjem, skoler og lign. og optræde.
Cirkus er for alle, om du er barn eller voksen, ung eller gammel, så kan alle mødes og nyde den magi cirkus har at byde på. Det er netop det vi lever og brænder for i Cirkus Trapez.
Træd ind i vores magiske univers, og nyd forestillingen sammen med dem i holder af. 
Hjertelig Velkommen i Cirkus Trapez 2022
God Fornøjelse

Køb dine billetter her...