Bliv oplært i cirkuskunnen af ægte cirkusstjerner og i ægte cirkusomgivelser

Har du, dine børn, eller dine nærmeste altid drømt om at blive ægte cirkusstjerner? Så burde i deltage i vores cirkus workshop, hvor professionelle cirkus artister oplærer børn, unge og voksne i cirkuskunnen. Lær blandt andet at jonglere, trapez, hulahop, og endda hvordan man træner dyr og meget mere. Vi har i flere år haft samarbejde med Gademix Kolding, hvor vi i en hel uge lærer børn cirkuskunstner. Yderligere kan vi også samarbejde med skoler, ungdomsklubber, SFO eller endda komme til fødselsdagsfester og meget mere.

For yderligere information kontakt Isabella Enoch Sosman
mobil: 4244 4844
eller på mail: isabella@cirkus-trapez.dk

 

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!