Leje af telt, dyr, toiletvogn, kostumerMangler i en ged, hest, eller måske endda et par ponnier til en firmafest, fødselsdagsfest, bryllup eller noget helt andet? Har jeres lokale teatershow brug for specielle kostumer eller kulisser eller et helt cirkus telt eller mindre telte? Har I måske brug for en luksus toiletvogn der kan køres helt til jeres næste firma event, bryllup, eller fest? Så kan Cirkus Trapez med garanti hjælpe med lige hvad i har brug for både til private og kommercielle opgaver. Hvis I vil vide mere, så kontakt os.

For yderligere information kontakt Isabella Enoch Sosman
mobil: 4244 4844
eller på mail: isabella@cirkus-trapez.dk


Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!