God mad og top klasses underholdning

Firmafest eller andre events i unikke omgivelser

Cirkus Trapez er meget mere end ”bare” et cirkus.

Vi kan løse både kommercielle og private opgaver, og vi har altid en god idé til udformningen – der er ingen opgaver, som er umulige. Desuden udlejer vi også vores dyr og materialer, så som vores luxuriøse toiletvogn, telt og meget mere, hvis du har brug for det til et event.

 

Der er også mulighed for at engagere Cirkus Trapez til at danne rammerne om eksklusive dinnershows, firmaarrangementer, bryllupper, fødselsdage med mere, hvor vi kan tage os af alt fra catering til at sammensætte et show, der passer præcis til anledningen.

 

Alt er muligt, og vi skræddersyr gerne arrangementerne efter behov - det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi sammen kan skabe.

Så hvis dit næste firma arrangement skal være i nogle helt nye og unikke rammer, eller hvis du ønsker, at din runde fødselsdag, bryllup eller anden festlig lejlighed skal være et minde for livet, så kontakt os, vi garanterer for en oplevelse i særklasse.

For yderligere information kontakt Isabella Enoch Sosman
mobil: 4244 4844
eller på mail: isabella@cirkus-trapez.dk

Cirkus for hele familien!

Cirkus Trapez er Danmarks nye hyggelige, børne- og familievenlige cirkus, hvor nostalgi, eventyr, masser af dyr og fantastiske artister er i højsæde

Bag Cirkus Trapez står parret Isabella Enoch og Bernhard Kaselowsky, der begge har livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland.

Glæd dig til et par uforglemmelige timer, hvor du trygt kan lade dig drage ind i den magiske verden, som cirkus er.

På gensyn!