God mad og top klasses underholdning

Firmafest eller andre events i unikke omgivelser

Cirkus Trapez er meget mere end ”bare” et cirkus.

Vi kan løse både kommercielle og private opgaver, og vi har altid en god idé til udformningen – der er ingen opgaver, som er umulige. Desuden udlejer vi også vores dyr og materialer, så som vores luxuriøse toiletvogn, telt og meget mere, hvis du har brug for det til et event.

 

Der er også mulighed for at engagere Cirkus Trapez til at danne rammerne om eksklusive dinnershows, firmaarrangementer, bryllupper, fødselsdage med mere, hvor vi kan tage os af alt fra catering til at sammensætte et show, der passer præcis til anledningen.

 

Alt er muligt, og vi skræddersyr gerne arrangementerne efter behov - det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi sammen kan skabe.

Så hvis dit næste firma arrangement skal være i nogle helt nye og unikke rammer, eller hvis du ønsker, at din runde fødselsdag, bryllup eller anden festlig lejlighed skal være et minde for livet, så kontakt os, vi garanterer for en oplevelse i særklasse.

For yderligere information kontakt Isabella Enoch Sosman
mobil: 4244 4844
eller på mail: isabella@cirkus-trapez.dk

Cirkus Trapez præsenterer
Årets forestilling Rock og Rul 2022

 

Glæd jer når Cirkus Trapez tager på turne rundt i Danmark i 2022. Oplev et Cirkusshow i Verdensklasse med bla. Diabolo, Jonglering, Akrobatik, Hulahop, Comedy, Dejlige dyr og meget mere. Årets Cirkusforestilling, vil blive spillet både i Haller, Telt, og med vores hyggelige Open Air opsætning. Ligeledes vil vi igen i år også tage ud på plejehjem, skoler og lign. og optræde.
Cirkus er for alle, om du er barn eller voksen, ung eller gammel, så kan alle mødes og nyde den magi cirkus har at byde på. Det er netop det vi lever og brænder for i Cirkus Trapez.
Træd ind i vores magiske univers, og nyd forestillingen sammen med dem i holder af. 
Hjertelig Velkommen i Cirkus Trapez 2022
God Fornøjelse

Køb dine billetter her...