God mad og top klasses underholdning

Firmafest eller andre events i unikke omgivelser

Cirkus Trapez er meget mere end ”bare” et cirkus.

Vi kan løse både kommercielle og private opgaver, og vi har altid en god idé til udformningen – der er ingen opgaver, som er umulige. Desuden udlejer vi også vores dyr og materialer, så som vores luxuriøse toiletvogn, telt og meget mere, hvis du har brug for det til et event.

 

Der er også mulighed for at engagere Cirkus Trapez til at danne rammerne om eksklusive dinnershows, firmaarrangementer, bryllupper, fødselsdage med mere, hvor vi kan tage os af alt fra catering til at sammensætte et show, der passer præcis til anledningen.

 

Alt er muligt, og vi skræddersyr gerne arrangementerne efter behov - det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi sammen kan skabe.

Så hvis dit næste firma arrangement skal være i nogle helt nye og unikke rammer, eller hvis du ønsker, at din runde fødselsdag, bryllup eller anden festlig lejlighed skal være et minde for livet, så kontakt os, vi garanterer for en oplevelse i særklasse.

For yderligere information kontakt Isabella Enoch Sosman
mobil: 4244 4844
eller på mail: isabella@cirkus-trapez.dk

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!