Fejr med os den Internationale Cirkusdag
Cirkusdagen fejres hvert år den tredje lørdag i april


Under den internationale circus federation (Fédération Mondiale du Cirque) under ledelse af H.S.H. Prinsesse Stephanie af Monaco, fejres den 9. Internationale Cirkusdag den 21. april. Cirkusdagen fejres hvert år den tredje lørdag i april. På initiativ af De Danske Cirkusvenner fejre vi både cirkusdagen og at cirkuskunstens har 250 på bagen. I forbindelse med gallaforestillingen på cirkusdagen lørdag 21. april kl. 15 vil den mangeårige Esbjerg-bibliotekar Finn Sejer Stendevad-Nielsen kort fortælle om Cirkus i 250 år. Han er medlem af foreningen Danske Cirkusvenner og medforfatter af en antologi om cirkus og artister, som udkom kort før jul.

Yderligere inviterer vi børn fra esbjerg til at lære rigtige cirkuskunster fredag den 20. April som de fremviser til cirkusshowet dagen efter.

 

Info om Den Internationale Cirkusdag

Børn fra Esbjerg lærer cirkuskunst mens vi er i Esbjerg. Lørdag den 21. April er der cirkusforedrag til showet kl. 15:00 i Esbjerg ved Gryden ved Gl. Vardevej.
Cirkus for hele familien!

Cirkus Trapez er Danmarks nye hyggelige, børne- og familievenlige cirkus, hvor nostalgi, eventyr, masser af dyr og fantastiske artister er i højsæde

Bag Cirkus Trapez står parret Isabella Enoch og Bernhard Kaselowsky, der begge har livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland.

Glæd dig til et par uforglemmelige timer, hvor du trygt kan lade dig drage ind i den magiske verden, som cirkus er.

På gensyn!