Køb billetter til Cirkus Trapez her:
Børn under to kommer gratis ind, såfremt de sidder på skødet af en voksen

OBS! Pladserne er ikke nummereret og det er først til mølle princippet vi kører med - dog har børn prioritet til første række på loge pladserne.Bestil billetter på billetten.dk eller på 42 44 48 44
 

By

Dato

Dag

Tid


Billetsalg
Fjelstrup
Hallen
4/12 Lør. 15:00 Køb Billet

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!