Læs mere og book et Open Air Cirkusshow ved at klikke her...

 

Cirkus Trapez - Open Air Cirkus


Cirkus Trapez kan engageres med deres hyggelige Open Air cirkus i en speciel forestilling tilpasset landets plejehjem og lign. I 2020 og 2021 har Cirkus Trapez sikret cirkusstemning ved en lang række plejehjem mm. I 2022 er de dygtige artister og dyr i Cirkus Trapez igen på turné.

Cirkus Trapez har igen i år sammensat en festlig forestilling med 4 artister og dyr. I forestillingen er der ægte cirkus nostalgi med dyr (heste og geder), jonglering, magi og artisteri. Naturligvis bliver der efter forestillingen mulighed for at hilse på de medvirkende (og måske spiser gederne et par popcorn, hvis de bliver budt!)


Vi glæder os til at optræde og underholde for jer. 

Cirkus Trapez præsenterer
Årets forestilling Rock og Rul 2022

 

Glæd jer når Cirkus Trapez tager på turne rundt i Danmark i 2022. Oplev et Cirkusshow i Verdensklasse med bla. Diabolo, Jonglering, Akrobatik, Hulahop, Comedy, Dejlige dyr og meget mere. Årets Cirkusforestilling, vil blive spillet både i Haller, Telt, og med vores hyggelige Open Air opsætning. Ligeledes vil vi igen i år også tage ud på plejehjem, skoler og lign. og optræde.
Cirkus er for alle, om du er barn eller voksen, ung eller gammel, så kan alle mødes og nyde den magi cirkus har at byde på. Det er netop det vi lever og brænder for i Cirkus Trapez.
Træd ind i vores magiske univers, og nyd forestillingen sammen med dem i holder af. 
Hjertelig Velkommen i Cirkus Trapez 2022
God Fornøjelse

Køb dine billetter her...