Artister 2019

<- Tilbage

Regnbue - Spillet af Jennifer Saabel - Antipodist

Regnbue er Yakaris veninde. Hun bliver spillet af antipode artisten Jennifer Saabel. Antipode, stammer fra græsk og betyder ‘mod fødder’; det er nemlig fordi en antipodist er en artist der jonglerer med fødderne og det er lige præcis det vores yndige næste artist har mestret. Legende let vil Jennifer Saabel - der stammer fra en vaskeægte cirkusfamilie - kaste og slynge genstande rundt med med hendes fødder.

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!