Artister 2019

<- Tilbage

Schweiziske Walliser- bjerggeder

Efter stor succes i både Østrig og i Europas største cirkus, nemlig Circus Krone i Tyskland, er Vores Schweiziske bjerggeder endelig hjemvendt til Danmark og nu er de klar, med et helt nyt iscenesat nummer! I kunne opleve disse flotte wallissergeder i vores program 2016, så det bliver et herligt gensyn i vores manege. Nummeret vil blive fremført af Nathalie Enoch.

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!