Artister 2018

<- Tilbage

Mini og Maxi - Friserhest og pony

Vores flotte friserhest Frederik og lille pony Bonito, udfører et flot mini og maxi nummer. Som vi nævnte tidligere, så startede cirkus med heste og 250 år senere er de stadig en del af magien. Med tiden krævede cirkus variation selv i hestefremførelserne. Dermed var det klassiske Mini og Maxi nummer født, med en flot og elegant hest efterfulgt af en rask og fræk lille pony. Nummeret vil blive præsenteret af David Sosman og Bernhard Kaselowsky

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!