Artister 2018

<- Tilbage

Tino Aeby Band - Cirkus Trapez' Live Band

Cirkus Trapez’ live band – Tino Aeby Hele programmet bliver bundet sammen af dejligt live musik. For andet år i streg præsenterer vi vores eget liveband under ledelse af Tino Aeby. Tino er en garvet kapelmester i cirkusverdenen, og har arbejdet i nogle af de bedste cirkusser i verdenen, såsom Zirkus Knie I Schweiz og den internationale cirkusfestival i Monte Carlo. Danskerne kender ham bedst som kapelmester i Cirkus Dannebrog, hvor han arbejdede fra 2011-2015. Til Cirkus Trapez har han dannet en helt speciel trio, der endnu engang vil være med til at bringe en masse musik, glæde og liv ind i vores forestilling.

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!