Artister 2019

<- Tilbage

Nathalie Enoch - Antidpode artist

Nathalie Enoch er med hendes kun 20 år et relativt nyt talent i cirkusverdenen, dog er der ingen tvivl om at hun er skabt for cirkusmanegen. Ikke nok med at hun er barnebarn af grundlæggeren af Cirkus Dannebrog, Haddy Enoch, så er hun også barnebarn af den tyske elefant domptør, Willi Fröchte, der i højdepunktet af sin karriere, som en af de eneste i hele verdenen, ene mand fremførte hele 13 elefanter på en gang i manegen. Inden han startede hans elefantdomptør karriere optrådte Willi Fröchte med hvad vi i cirkusbranchen kalder for et antipode nummer; det vil sige at han jonglerede med sine fødder. Denne form for jonglering videregav Willi Fröchte til sin søn, som så efterfølgende har oplært sin datter Nathalie i samme disciplin. Nathalie har optrådt utallige gange med hendes antipode nummer, når hun har haft ferie og lidt fri fra skolen og har virkelig bevist at hun har talent som antipodist. Denne sommer afsluttede hun hendes ungdomsuddannelse ved Ribe Katedralskole, så nu kan hendes cirkuskarriere for alvor sættes i gang!

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!