Artister 2018

<- Tilbage

Vidunder Elefanten Ramboline

Intet Cirkus Trapez uden vidunderelefanten Ramboline. Vi har naturligvis også vores elskede og vigtigste medlem af vores cirkusfamilie med – nemlig elefanten Ramboline fra Afrika. Ramboline er kendt af alle for sit rolige gemyt, og hun og Bernhard har et helt specielt forhold, der betyder, at de to helst ikke kan eller vil undvære hinanden. I efterårsferien 2017 kunne i opleve Ramboline i biografen i filmen, 'Sikke et Cirkus’. På trods af hendes store succes som filmstjerne er Ramboline dog ikke flyttet til Hollywood endnu. Vi er derfor enormt glade og stolte over at have vores store filmstjerne med på tur igen.

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!