Artister 2018

<- Tilbage

Friserheste og cirkusæsler - præsenteret af Bernhard Kaselowsky

Cirkus som vi kender det i dag, startede med heste. Derfor; intet cirkus uden heste. Glæd jer til at opleve de smukkeste friserheste i manegen. Årets hestenummer præsenteres af Cirkus Trapez’ helt egen dyretræner, Bernhard Kaselowsky, der har viet hele sit liv til cirkus og til at passe, arbejde med og træne dyr. Friserhestene er yderligere bakket op af seks frække æsler direkte fra Mexico City.

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!