Artister 2020

<- Tilbage

Yakari - Nynne Hulsig Samuelsen

Et gensyn med 13 årige Nynne Hulsig Samuelsen, der spillede hovedrollen som Yakari i sidste års show. Nynne kommer ikke fra en cirkusfamilie, men blev bidt af trapez kunsten allerede som 6 årige og har siden da trænet hårdt for en dag at kunne optræde i cirkus- som hun selv siger, så er ‘cirkus for life!’. Sidste år begejstrede hun publikum med hendes smidtsomme udstråling og talent og derfor har vi valgt at få hende med til endnu en sæson ved Cirkus Trapez. Vi håber i glæder jer til at se hvilke nye kunstner Nynne har lært til sæsonen 2020!

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!