Artister 2020

<- Tilbage

TEMPOJONGLØR - mr. speedster

Benjamin Pfeiffer er opvokset i Stuttgart i Tyskland. Allerede fra en meget ung alder havde Benjamin en stor interesse for sport og dyr. Som 13 årig fik han en kæmpe interesse for cirkus, efter han havde tilbragt en familiefere i Holland ved et berømt cirkus. Han kombinerede cirkusinteressen med hans sportslige kunnen og hans evne til at omgås dyr. Han blev efterfølgende uddannet som cirkusartist ved den anerkendte cirkusskole i Berlin. Efter uddannelsen optrådte han med akrobattruppen Trigolo, hvor han tournederede gennem Europa, Japan og Rusland. Han har også optrådt som skuespiller i operaer, musicals og teater. Dog længtes han altid efter traditionel cirkus og cirkusdyr

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!