Over sommeren vil vi rejse rundt til plejecentre, skoler, parker og endda private fester med vores OPEN AIR CIRKUSSHOW.
Vores mindre og mere intime Open Air Show giver os muligheden for at underholde et meget lille, men også meget specielt publikum inden for rammerne af koronareglerne og dermed give seerne et unikt og autentisk cirkusoplevelse.
Vores show kan endda udføres i små haver, hvilket vil sige vi kan komme til jer til f.eks. fødselsdagsfester eller andre festlige begivenheder.
Når reglerne lempes yderligere, vil vi endda kunne udføre showet i et mindre cirkustelt!
I kan booke et cirkusshow (ca. 45 minutter) til jeres egen fest, eller i kan sponsorere et show til jeres lokale plejecentre, SFO’er eller nogen anden I tænker trænger til lidt dejligt underholdning under disse tider.
For flere informationer om priser og muligheder, besøg vores hjemmeside, eller kontakt os på info@cirkus-trapez.dk eller 40103939
Vi håber I vil gribe muligheden til at få noget cirkusunderholdning og samtidig støtte os under disse svære tider 

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!