Cirkus 2019: Vores nye cirkusforestilling

Historien den lille indianer Yakari, bliver levende i Cirkus Trapez
 Når artisterne i Cirkus Trapez går i manegen i år, bliver det med det helt store indianer-tema. Scenen er sat omkring indianer-drengen Yakari, som er kendt fra tegneseriens verden.
 Cirkus Trapez 2019:  Når sæsonen starter den 12. april går artister og dyr i manegen for at fortælle en særlig historie. Temaet er kendt fra tegneren Deribs tegneserie om indianerdrengen Yakari, som kan tale med dyrene. Fortællingen bliverlevendei manegen i en ny og spændende udgave, med skolepigen Nynne som hovedrolleindehaver. 
 Den røde tråd i forestillingen er indianerdrengen Yakaris søgen efter et guldtræ. Fortællingen bliver levende, når den fortælles med artisteri i bedste cirkustradition.

 Yakaris mor Nattens Fletning, er danserinde. Den store høvding "Ham-der-ved" har både Vrieserheste, en pony og en araberhest med i manegen. Han mestrer på bedste indianer-vis de farlige kniv-kast. Indianer-pigen Gule Luna svæver underteltdugen,og Yakaris ven Bizonfrø sørger for at alle får et godt grin. Yakari rider ud på ponyen Lille Torden, for at finde træet, hvis blade skal give høvdingen sin visdom tilbage.  


- Lille Torden og jeg har ledt hele morgenen. Har du set det gyldne træ? spørger Yakari alle i cirkusteltet.
Bizonfrø jonglerer med træstammer, Yakaris søster Regnbuen jonglerer med vasketøj og indianerpigen Solskin skyder med bue og pil fra sin kano. Hun skyder dog ikke med hænderne, for dem står hun på. Når Solskin og Regnbue sammen med deres seks hunde,ogalle de andre artister og dyr, hjælper Yakari på sin rejse, bliver historien levende, i en form som når ud over scenekanten.
- Høvding "Ham-der-ved" er helt ude af den. Hvad skal vi gøre? siger indianer-drengen Yakari og drager ud på sin rejse.
Yakari spilles af skolepigen Nynne, som er tolv år og kommer fra Danmark. I år er hendes debut som cirkusartist. Tegneseriefiguren Yakari har derimod mange år på bagen i tegneren Deribs serie om indianerdrengen, som kan tale med dyrene. Den levende fortællingkanopleves i Cirkus Trapez, fra den 12. april til den 15. september. Se hvornår forestillingen kommer til din by, på www.cirkustrapez/tourplan.dk. Velkommen i Cirkus Trapez 2019!

Cirkus 2019 nyhed: Venneklubben – Trapez' venner

Hos Cirkus Trapez kan vi give dig mere end blot en klassisk cirkusforestilling. Vi præsenterer nemlig nu et nyt loyalty-program, hvor du har muligheden for at opleve stalden og få en hyggelig kop kaffe, the eller en sodavand med grundlæggerne af Cirkus.

Trapez i de hyggelige omgivelser på Cirkus Trapez' hjemmeadresse i Mølby. Prisen er kun 50,-.

En fordel ved venneklubben er, at du som medlem får en gratis entrebillet pr. sæson, ligesom du kun betaler halv pris for resten af de billetter, du bestiller til din familie til vores 2020 cirkusforestilling. Dertil kommer du bag om stalden i vinterhalvåret.

Alt dette for kun 150,- årligt. Pengene fra venneklubben går ubeskåret til Cirkus Trapez' dyr.

Projekter, du støtter med et medlemskab, er:

  • Nyt tag på staldbygningen
  • Vedligeholdelse af dyrenes indhegning

Alternativ til klassisk cirkusforestilling: Dinnershow

Som noget nyt inden for Yakari's manege er vi – som alternativ til en klassisk cirkusforestilling – begyndt at lave dinnershows for virksomheder eller private, der vil prøve noget anderledes og spændende i forbindelse med deres arrangementer, fx. opleve en ny stemning, eller bare vil have en fuld oplevelse, fra de kommer, til de går.

Hele showet foregår, mens der er spisende gæster i Cirkus Trapez' hyggelige telt, piger under telthimmelen i kostumer i Burlesquetema, klovneri i verdensklasse i 1930-stil samt en menu sammensat af de bedste produkter og efter årstiden. Cirkus 2019 er altså mere end blot klassisk cirkus hos os.

Det er desuden værd at fremhæve, at maden bliver leveret at nogle yderst kompetente folk med mange år på bagen. Dertil er desserten lavet af Anita Nielsen fra Kageriet i Holsted, som var med på holdet, da kronprinseparret skulle have deres bryllupskage.

Alt i alt vil du få en aften, der kun er mulig under Cirkus Trapez' telthimmel, hvor oplevelserne lurer lige om hjørnet. Du vil få en fest, når vi folder os ud i lækre kostumer og med festlig musik og dans i et stur stur nummer.

 

Besøg vores Facebook side og giv os et like

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!