AFLYST PGA COVID
Cirkus 2020: Vores nye cirkusforestilling

Historien den lille indianer Yakari, bliver levende i Cirkus Trapez
 Når artisterne i Cirkus Trapez går i manegen i år, bliver det med det helt store indianer-tema. Scenen er sat omkring indianer-drengen Yakari, som er kendt fra tegneseriens verden.
 Cirkus Trapez 2020:  Når sæsonen starter den 08. april går artister og dyr i manegen for at fortælle en særlig historie. Temaet er kendt fra tegneren Deribs tegneserie om indianerdrengen Yakari, som kan tale med dyrene. Fortællingen bliverlevendei manegen i en ny og spændende udgave, med skolepigen Nynne som hovedrolleindehaver. 
 Den røde tråd i forestillingen er indianerdrengen Yakaris i Den Magiske Teepee  i bedste cirkustradition.

 Yakaris mor Nattens Fletning, er danserinde. Den store høvding "Ham-der-ved" har både frieserheste, en pony og en araberhest med i manegen. Han mestrer på bedste indianer-vis de farlige kniv-kast. Yakari svæver under teltdugen,og Yakaris ven Bizonfrø sørger for at alle får et godt grin. Yakari rider ud på ponyen Lille Torden, for at lære svære ting på ryggen af Lille Torden, som de unge voksne indianere kan på deres heste.


- Lille Torden og jeg træner  hele morgenen, I den Magiske Teepee..
Vagtsomme Øje jonglerer med træstammer, Yakaris søster Regnbuen træner i trapezen og indianerpigen Nattens Fletning skifter tøj hurtigere end en hvirvel vind. . Når Vagtsomme Øje Yakaris far og hans 4 papegøjer, de andre artister og dyr, hjælper Yakari med sin trænning, bliver historien levende, i en form som når ud over scenekanten.
-
Yakari spilles af skolepigen Nynne, som er tretten år og kommer fra Danmark. I år er hendes andet år som cirkusartist. Tegneseriefiguren Yakari har derimod mange år på bagen i tegneren Deribs serie om indianerdrengen, som kan tale med dyrene. Den levende fortællingkanopleves i Cirkus Trapez, fra den 08. april til den 15. september 2020. Se hvornår forestillingen kommer til din by, på www.cirkustrapez/tourplan.dk. Velkommen i Cirkus Trapez 2019!


2020 NYHED: Loyalty programmet - "Venneklubben – TRAPEZ"

Hos Cirkus Trapez kan vi give dig mere end blot en klassisk cirkusforestilling.
Vi præsenterer nemlig nu et NYT LOYALTY-PROGRAM - "Venneklubben - TRAPEZ"
hvor du har muligheden for at opleve stalden og få en hyggelig kop kaffe, te eller en sodavand sammen med grundlæggerne af Cirkus TRAPEZ.

Trapez i de hyggelige omgivelser på vore hjemmeadresse i Mølby.
Medlemspris -  50,-.
Non-medlemspris - 100 kr.

En fordel ved venneklubben er, at du som medlem får
- en gratis entrebillet pr. sæson,
- betaler halv pris for resten af de billetter, du bestiller til din familie til vores 2020 cirkusforestilling.
- Dertil kommer du bag om stalden i vinterhalvåret.

Alt dette for kun 150,- årligt.
"alle pengene for medlensskabet går ubeskåret til Cirkus Trapez' dyr."

Projekter, du støtter med et medlemskab, er:

  • Nyt tag på staldbygningen
  • Vedligeholdelse af dyrenes indhegning

Alternativ til klassisk cirkusforestilling: Dinnershow

Som noget nyt inden for Yakari's manege er vi – som alternativ til en klassisk cirkusforestilling – begyndt at lave dinnershows for virksomheder eller private, der vil prøve noget anderledes og spændende i forbindelse med deres arrangementer, fx. opleve en ny stemning, eller bare vil have en fuld oplevelse, fra de kommer, til de går.

Hele showet foregår, mens der er spisende gæster i Cirkus Trapez' hyggelige telt, piger under telthimmelen i kostumer i Burlesquetema, klovneri i verdensklasse i 1930-stil samt en menu sammensat af de bedste produkter og efter årstiden. Cirkus 2019 er altså mere end blot klassisk cirkus hos os.

Det er desuden værd at fremhæve, at maden bliver leveret at nogle yderst kompetente folk med mange år på bagen. Dertil er desserten lavet af Anita Nielsen fra Kageriet i Holsted, som var med på holdet, da kronprinseparret skulle have deres bryllupskage.

Alt i alt vil du få en aften, der kun er mulig under Cirkus Trapez' telthimmel, hvor oplevelserne lurer lige om hjørnet. Du vil få en fest, når vi folder os ud i lækre kostumer og med festlig musik og dans i et stur stur nummer.

 

Besøg vores Facebook side og giv os et like

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!