Cirkus 250 år.
Forestillingen 2018


Det er med STOR glæde, stolthed, entusiasme og med masser af forhåbninger om en fantastisk sæson 2018, at vi løfter sløret for dette års program. Cirkus fylder 250 år. Det vil sige det er 250 år siden at cirkus som attraktion blev en realitet. Cirkus som vi kender det i dag startede med heste. For at publikum bedre kunne følge med i fremvisningerne opfandt man senere den runde manege.
Dette skal fejres med et festligt og magisk cirkusprogram i år.
I kan bl.a. opleve
  • Bernhard Kaselowsky med sine heste og ponyer
  • Betagende show med vores skønne geder og køer (ja de findes i cirkus)
  • Vidunderelefanten Ramboline – der også har optrådt som filmstjerne
  • Natalie Enoch – jonglørnummer – nu også med fødderne
  • Vores sjove og underholdende portugisiske klovn Angelo Chaves
  • Erica Chaves – med et nervepirrende luftnummer
 
 

 


 
 
Besøg vores Facebook side og giv os et like


 

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!