Cirkus 2019: Vores nye cirkusforestilling

Vores cirkus 2019 forestilling er vi stadig ved at planlægge. Vi opfordrer dig derfor til at holde øje her på siden, hvor programmet for vores cirkusforestilling for 2019 vil blive offentliggjort.

En ting er dog sikkert: Vores cirkus 2019 tour bliver mindst lige så magisk, nostalgisk og eventyrlig som de forrige år.

Cirkus 2019 nyhed: Venneklubben – Trapez' venner

Hos Cirkus Trapez kan vi give dig mere end blot en klassisk cirkusforestilling. Vi præsenterer nemlig nu et nyt loyalty-program, hvor du har muligheden for at opleve stalden og få en hyggelig kop kaffe, the eller en sodavand med grundlæggerne af Cirkus.

Trapez i de hyggelige omgivelser på Cirkus Trapez' hjemmeadresse i Mølby. Prisen er kun 50,-.

En fordel ved venneklubben er, at du som medlem får en gratis entrebillet pr. sæson, ligesom du kun betaler halv pris for resten af de billetter, du bestiller til din familie til vores 2019 cirkusforestilling. Dertil kommer du bag om stalden i vinterhalvåret.

Alt dette for kun 150,- årligt. Pengene fra venneklubben går ubeskåret til Cirkus Trapez' dyr.

Projekter, du støtter med et medlemskab, er:

  • Nyt tag på staldbygningen
  • Vedligeholdelse af dyrenes indhegning

Alternativ til klassisk cirkusforestilling: Dinnershow

Som noget nyt inden for Cirkus Trapez' manege er vi – som alternativ til en klassisk cirkusforestilling – begyndt at lave dinnershows for virksomheder eller private, der vil prøve noget anderledes og spændende i forbindelse med deres arrangementer, fx. opleve en ny stemning, eller bare vil have en fuld oplevelse, fra de kommer, til de går.

Hele showet foregår, mens der er spisende gæster i Cirkus Trapez' hyggelige telt, piger under telthimmelen i kostumer i Burlesquetema, klovneri i verdensklasse i 1930-stil samt en menu sammensat af de bedste produkter og efter årstiden. Cirkus 2019 er altså mere end blot klassisk cirkus hos os.

Det er desuden værd at fremhæve, at maden bliver leveret at nogle yderst kompetente folk med mange år på bagen. Dertil er desserten lavet af Anita Nielsen fra Kageriet i Holsted, som var med på holdet, da kronprinseparret skulle have deres bryllupskage.

Alt i alt vil du få en aften, der kun er mulig under Cirkus Trapez' telthimmel, hvor oplevelserne lurer lige om hjørnet. Du vil få en fest, når vi folder os ud i lækre kostumer og med festlig musik og dans i et stur stur nummer.

 

Besøg vores Facebook side og giv os et like

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!