Efterårscirkus 2022

Her på siden kan du læse mere om årets Efterårs forestilling 2022. Læs meget mere om forestillingen her på siden.

Cirkus Trapez præsenterer
En unik Efterårsoplevelse

Cirkus Trapez præsentere Efterårscirkus 2022

Med grundlæggerne af Cirkus Trapez Isabella Enoch Sosman og Bernhard Kaselowsky i spidsen, tager Cirkus Trapez igen i år ud i en række haller i efteråret 2022, med en helt ny og hyggelig forestilling for hele familien.

Årets efterårsforestilling har alt det en rigtig cirkusforestilling skal byde på.

Oplev bla. den kun 13 årige Vanessa fra Tjekkiet. Hun kommer fra en tjekkisk cirkusfamilie, og startede allerede som blot 5 årige med rytmisk gymnastik og jonglering. Lige siden har Vanessa trænet og trænet for at kunne fremføre dette imponerende jonglering nummer, som hun vil fremvise i året efterårs forestilling.

Ligeledes fra Tjekkiet kommer den sjove klovn František Šulc. Han kommer ud af en 5 generationers cirkusfamilie. Han startede sin karrierer med at være luftakrobat, og rejste de efterfølgende mange år rundt som professionel luftartist. Efter hans lange karriere, havde han på sine gamle dage lyst til at blive klovn, og det er altså det hans karriere er endt med nu. František elsker at underholde og få alle i publikum til at grine, og vi tør væde med at i alle sammen vil få smil på læben, af hans mange sjove entrere.

Delvis fra Danmark og Chile, skal i møde 13 årige Rasmine. Rasmine havde sin debut under vores forestilling i Madsbyparken i sommers, og blev modtaget med stor begejstring fra publikum. I august vandt hun en special pris, ved uddelingen af den Danske Cirkus pris. Rasmine fik prisen får sin enorme dygtighed og flittighed til at træne, og optræde alle mulige steder. Glæd jer til at blive imponeret af denne dygtige og unge luftartist.

Årets forestilling byder desuden på fantastisk utraditionel balancekunst, cykel kunster og diabolo spil, som bliver vist af Anton Tarbeev og Katrina Markevich.

Vores pragtfulde Walliser geder er selvfølgelig også at finde i manegen, hvor de er præsenteret af Bernhard Kaselowsky, og Katrina vil fremvise sin lille søde hund.

Glæd jer til knap 2 timers levende og live underholdning, der for en til at glemme hverdagens stress og jag.

Vi ses til en unik Cirkus oplevelse i en hal nær dig.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Cirkus Trapez efterårscirkus 2022

God Fornøjelse

Vores Walliser Geder

En del af Efterårscirkus 2022

Video kommer snart

En del af Efterårscirkus 2022

Video kommer snart

En del af Efterårscirkus 2022

Bestil billetter i dag!

Er du interesseret i billetter, kan du klikke dig videre og købe billetter til en forestilling.