Cirkus 250 år.
Forestillingen 2018

Det er med STOR glæde, stolthed, entusiasme og med masser af forhåbninger om en fantastisk sæson 2018, at vi løfter sløret for dette års program.
Cirkus fylder 250 år. Det vil sige det er 250 år siden at cirkus som attraktion blev en realitet. Cirkus som vi kender det i dag startede med heste. For at publikum bedre kunne følge med i fremvisningerne opfandt man senere den runde manege.Dette skal fejres med et festligt og magisk cirkusprogram i år.I kan bl.a. opleve
  • Bernhard Kaselowsky med sine heste og ponyer. Bernhard Kaselowsky optræder med frihedsdressur med 6 frisser heste, efterfulgt af to arabere.Mini og Maxi en frieser og en shetland pony.Glæd jer til et skønt dyreshow.
 
  • Vidunderelefanten Ramboline – Igen i år har vi naturligvis også vores vigtigste medlem af vores cirkusfamilie med – nemlig elefanten Ramboline fra Afrika. Ramboline er kendt af alle for sit rolige gemyt, og hun og Bernhard Kaselowsky har et helt specielt forhold, der betyder, at de to helst ikke kan undvære
 
  • Natalie Enoch – Natalie Enoch vil begejstre jer med sit jonglørnummer hvor hun jonglerer med fødderne.Yderligere vil Nathalie Enoch fremføre et dyrenummer, der er et herligt gensyn i Cirkus Trapez' manege.
 
  • Vores sjove og underholdende portugisiske klovn Angelo Chaves. En humorfyldt portugisisk klovn. Vi håber i spænder lattermusklerne så i er klar til at opleve Angelo Chaves der med hans parodier og fjollerier kan få hele cirkusteltet til at le! Glæd jer!
 
  • Erica Chaves. Et herligt luftnummer i slør, fremført af Erica Chaves fra Portugal. Unge Erica kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og har trods hendes unge alder allerede arbejdet i mange gode cirkuser
 
  • Kevin Chaves med hans motorcykelstunt. Den unge Kevin Chaves kommer fra Portugal og udfører et rola rola nummer på en motorcykel! Rola_rola går ud på at balancere på cylinder med et bræt og stable flere og flere cylindre under brættet.
 
 
 
Besøg vores Facebook side og giv os et like

Cirkus for hele familien!

Cirkus Trapez er Danmarks nye hyggelige, børne- og familievenlige cirkus, hvor nostalgi, eventyr, masser af dyr og fantastiske artister er i højsæde

Bag Cirkus Trapez står parret Isabella Enoch og Bernhard Kaselowsky, der begge har livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland.

Glæd dig til et par uforglemmelige timer, hvor du trygt kan lade dig drage ind i den magiske verden, som cirkus er.

På gensyn!