Cirkus Trapez præsenterer Kolding Julecirkus 2021
 

 
 
Den 10. Dec. - 2. Jan. indtager Kolding Julecirkus den smukke plads ved Slotssøbadet.
 
Oplev en hyggelig 2 timers forestilling spækket med alt hvad du forventer af et rigtigt hyggelig Jule og Cirkus show.  
 
Oplev alle de  søde nisser der både jonglere med bolde, knive, tallerkener og ellers alt hvad de kan finde at jonglere med.
 
De frække drillenisser står på hænder, og springer rundt i manegen.
 
De søde nissepiger laver hulahop, akrobatik, trapez og meget mere.
 
Selvfølgelig kommer i også til at møde selveste Julemanden.
 
I skal selvfølgelig ikke snydes for noget lækkert til ganen. Inde i forteltet dufter der af dejlige æbleskiver og gløgg, og ellers alt hvad der hører Julen og Cirkus til.
 
 
Glæd jer til en hyggelig oplevelse i sent vil glemme.
 
 
Cirkus og Julen er en kultur arv og traditioner, derfor er det os en stor ære at byde jer hjertelig velkommen til Kolding Julecirkus 2021.
 
 
Træd ind i vores magiske Juleunivers, og nyd vores forestilling, sammen med dem I holder af. 
 
 
God Fornøjelse 

Køb billetter på Billetten.dk her, eller ring på 42 44 48 44

Se traileren for Kolding Julecirkus 2021 herunder:


 
 

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!