Kære publikum,

 

Desværre er vi grundet de nye restriktioner, blevet nødsaget til at aflyse Koldings første Julecirkus. Vi arbejder på at få de rette tilladelser til at have showet udsat, til engang når der er mere ro over situationen.

Vi støtter myndighedernes retningslinjer. Dette sætter dog Cirkus Trapez og andet underholdning endnu engang i en svær situation. Vi håber på passende støtte fra politikerne, befolkningen og især fra jer kære cirkuspublikum. I kan hjælpe os ved ikke, at bede om pengene retur for de billetter I har købt – men i stedet ved at bytte jeres købte billetter til en ny dato, som I kan gøre når vi har et bedre overblik om hvornår showet kan gennemføres. Vi vil holde jer opdateret på vores hjemmeside, www.cirkus-trapez.dk og på Facebook, samt får dem der allerede har købt billetter en besked om hvordan og hvornår de kan ombyttes når det bliver aktuelt. Så snart at situationen ændrer sig vil vi informere jer herom.

 

Hvis I stadig ønsker jeres penge refunderet, skal I gøre det via Billetten.dk

 

Vigtigst af alt, pas godt på jer selv og hinanden.

 

Vi håber på jeres støtte og glæder os til at se jer i Kolding Julecirkus - julen varer jo som sagt til påske.

 

Cirkus Trapez

 


FØRSTE KOLDING JULECIRKUS
19/12-3/1
VED SLOTSSØEN


1 times underholdning i Juleferien


Cirkus Trapez præsenterer det 1. Kolding Julecirkus. For første gang nogensinde, kan I opleve en vaskeægte Jule Cirkusforestilling, ved Slotssøen i Kolding, i et hyggeligt godt opvarmet cirkustelt. En forestilling af en lille times varighed, med selveste Julemanden. Glæd jer til at opleve fantastiske Nisse Artister, og ikke mindst vores dejlige geder og heste. Træd ind i vores magiske Juleunivers, og nyd vores forestilling, sammen med dem I holder af.


Billetter kan købes på vores hjemmeside, eller I kan bestille billetter telefonisk på; 42444844

 


Corona Retningslinjer

Vi følger naturligvis sundhedsstyrelsens retningslinjer, for at hjælpe med, at forebygge smittespredningen af Covid19.

 

Der vil være 1 meters afstand mellem publikummerne, med mindre, at man er kommet i familier/grupper, så er man velkommen til at sidde sammen.

 

Mundbind skal bruges når I står op – men mens I  nyder forestillingen må mundbindet gerne tages af. Husk, at medbring eget mundbind.

Når cirkus er hjerteblod

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard, er indbegrebet af cirkus. De har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland, og hele deres liv har været og er stadig med cirkus som det helt store omdrejningspunkt. Isabella har cirkusblod i årene hele seks generationer tilbage. Også Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er særlig kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste, der har været i cirkus i Danmark, kender.

Udover elefanten Ramboline arbejder Bernhard også med masser af andre dyr. Bernhard er dyrenes ven, og han passer og plejer alle sine dyr efter alle kunstens regler. De skal have det godt og er den vigtig del af den store cirkusfamilie.

Cirkus er hjerteblod for os, og vi er et cirkus i Danmark, hvor vi brænder for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!